Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - BTE - Intuis

Производител: Siemens
Описание

За безпроблемно боравене, лесен за носене, красив дизайн и доказана технология, Intuis ™ слухови апарати могат да ви помогнат да се насладите на ценните мигове от звук. Те предлагат надеждно изслушване във всяка ситуация на слушане, настройка на монотонни звуци като бученето на хладилник като прави речта по-ясна и по-лесна за разбиране - което ви позволява да се съсредоточите върху разговори и да се насладите на най-малките звуци, които правят деня Ви перфектен.

Intuis предлага:

  • Насочен микрофон
  • Ергономичен дизайн за удобно носене
  • Nanocoated предлага уникална защита от влага, пот, прах и мръсотия
  • Индивидуално коригирате на настройките с инструмент според ситуацията