Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - BTE - Aquaris

Производител: Siemens
Описание

Aquaris - Нека започнем да чуваме.

Няма значение какво правиш в живота, ако не се насладите на всеки миг от него. Сега можете, без значение колко е активен начина ви на живот. Почти удароустойчив и неподатлива на прах, пот и влажност, Aquaris ™ осигурява изключително качество на звука за хора, които прекарват времето си в трудни условия. Независимо дали работите в градината, тичате във фитнеса или изграждате пясъчни замъци на брега на морето, с Aquaris винаги ще бъдете в стихията си.

Потопете се в звука:

  • Ултра здрава конструкция.
  • IP 68 сертифициран: Напълно водоустойчив, и напълно прахо защитен за безкомпромисно качество и безопасност на звука.
  • Soft-touch повърхност за по-добър захват зад ухото с анти-статичен ефект.

GORE™ Акустични отвори за защита на микрофона

Акустична мембрана с висока производителност запазва качеството на звук от микрофона, докато го предпазва от вода и прах.