Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - ITE - Insio

Производител: Siemens
Описание

Живейте живота така, както искате - не позволявайте на загубата на слуха да е пречка за вас. Insio ™ е специално решение за вашата индивидуална загуба на слух. Той е толкова малък, че едва ли е видим, но е пълен с невероятни функции: Неговата усъвършенствана технология автоматично се настройва към вашите лични слухови предпочитания с течение на времето и предлага отлично качество на звука и разбирането на речта. Плюс това, Insio идва с първия в света: Binaural OneMic насоченост, дори миниатюрен модел CIC има способността да повиши естествената насоченост на ухото на фронта. Това дава възможност за по-точна реч разбиране - особено в шумна среда.

Освен това, Insio предлага изключителна безжична връзка за поточно кристално чист звук от голямо разнообразие от устройства с активирана функция "източници на звук" директно в ушите Ви. За да ви осигури перфектен комфорт работа, всичките му модели са дистанционно управляеми.