Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - ITE - Nitro

Производител: Siemens
Описание
Семейство, приятели, колеги - дори непознати - хората, които срещаме, са нашата връзка със света. Никога не пропускайте разговор с Nitro ™ Super Power слухови апарати, които могат да ви помогнат да останете ангажирани и активни от значително подобряване на разбирането на речта. Предлага се в три модела, които са персонализирани, за да се поберат в ухото Ви перфектно, максималното им усилване и сложна технология помагат да чувате по-ясно, дори и в трудни слухови ситуации. Nitro научава начина, по който искат да чувате и автоматично се настройва към предпочитанията Ви. В допълнение, почти всички модели предлагат безжична свързаност и бордови проверки за удобство и лесен за употреба контрол. мощност, качество и функции.