Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - ITE - Sirion

Производител: Siemens
Описание
The Sirion ™ Ви помага да се съсредоточите върху гласовете и звуците, и е толкова лесен за използване, че наистина можете да се концентрирате върху моментите, които са най-важни. Всичко това с един малък слухов апарат направен перфектно и удобно да пасва на формата на вашия индивидуален ушен канал. Най-новата технология се адаптира към слуховите предпочитания автоматично и създава високо качество на звука и ясна реч, с която поддържате вашите разговори във всяка ситуация.