Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - RIC - Carat

Производител: Siemens
Описание

Дискретен, компактен и лесен за поддръжка: Carat ™ ви предоставя изключително изживяване при слушане, така че можете да усетите истинско удоволствие във всеки един момент. Две независими клинични изследвания са доказали, че дори е възможно да чувате по-добре, отколкото хората с нормален слух в особено трудни слухови ситуации като партии.

Оборудван с корпус, който осигурява перфектен комфорт при носене, Carat се предлага в две версии, за да се посрещне всеки нужда и предпочитание. Carat А модели са DAI-готови да се свържат с FM системи от който потокът звучи директно в ушите си. Освен това, Carat предлага върховен контрол и свързаност, което ви позволява дискретно коригирате настройките. Аксесоари като easyTek, на easyTek App и TouchControl App Ви позволяват допълнително ниво на звук, удобство и свобода на действие.

Насладете се на звука на живота - напълно, гъвкаво и във всеки аспект.

Carat предлага:

  • Най-високо изживяване при слушане
  • Безжична свързаност за абсолютно удобно управление
  • Тinnitus noiser подпомага управлението на шума в ушите
  • Advanced BestSound™ Technology от Siemens
  • Насочен микрофон, за да ви помогне да се съсредоточите върху разговора
  • Удобен за презареждане за безпроблемна работа