Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedin

memo logo

Нашата компания е оторизиран вносител и представител на полските детски ортопедични обувки Memo.

Разгледайте каталога на Memo

MEMO са най-висококачествените детски обувки в класически стил, изработени от естествени материали, подходящи за краката на всяко дете.Уникалната диагностична функция осигурява мониторинг на стъпалото и се поставя единствено от MEMO.Разработена в продължение на много години, и е призната от специалисти като ефективен метод за предпазване и лечение на най-често срещаните постурални дефекти.


zoni

ЗОНА 1
абразия в зона 1 означава здрави крака.В тази ситуация MEMO действа превантивно.

ЗОНА 2
абразия в зона 2 показва, че е нужно да се използват сиви стелки, и обувките да се носят непрекъснато.

ЗОНА 3

абразия в зона 3 показва, че е нужно да се използва оранжа стелка и обувките да се носят непрекъснато.Ако абразията продължава консултирайте се с вашия лекар.

ЗОНА 4

абразия в зона 4 показва,че е нужно да се използва оранжа стелка и обувките да се носят непрекъснато.Също така се препоръчва да се потърси медицинска помощ, Възможно е да се наложат по-нататъчни интервенции.

ЗОНА 5 и 6

Когато абразия се случва в зони 5 и / или 6 трябва да потърсим медицинска съвети.


landscape-girls