Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Безвъзмезднa Помощ

Безвъзмезднa Помощ

 

Предоставяме възможност на нашите клиенти да получат помощното средство от което се нуждаят срещу депозит, който ще бъде възстановен след получаване на финансиране по един от описанието по-долу начини. 

 

Начини по които може да получите финансова помощ за закупуване на помощни средства за деца с увреждания:

 

1. Фонд  "Протегни Ръка"

Фонд "ПРОтегни Ръка" е благотворителен фонд на служителите на "ПроКредит Банк" АД. Средствата набрани чрез благотворителния фонд могат да се използват за финансово подпомагане при закупуване на помощни средства на деца с увреждания на възраст до 18 години. Фондът отпуска ежегодно до 1000.00 лв за дете. В някои случаи отпускат и по-големи суми, съобразени с нуждите на детето и социалното положение на семейството му.

За повече информация и начин на кандидатстване, посетете сайта им на адрес: http://www.protegniraka.bg
 

2. Фонд "Социална Закрила"

Фонд "Социална Закрила" отпускат целеви помощи за закупуването на специализирани помощни средства за деца с увреждания. Фондът отпуска ежегодно до 2000.00 лв за дете.

За повече информация и начин на кандидатстване, посетете сайта им на адрес: http://www.mlsp.government.bg/fsp/default.asp?pid=187

 

3. Фондация "Помощ за благотворителността"

Фондацията отпускат целеви помощи за закупуването на специализирани помощни средства за деца с увреждания. Повече информация можете да получите на сайта на фондацията на адрес: http://bcaf.bg/

 

4. Българската Коледа

През 2010 година са помогнали на 184 деца с диагноза Детска Церебрална Парализа за закупуване на помощни средства или лечение.

За повече информация, можете да посетите сайта им на адрес: http://www.bgkoleda.bg

 

5. Община по местоживеене

Можете да кандидатствате към вашата община за еднократна помощ при закупуване на помощно средство за вашето дете.