Партньори

  

 

 

 logo2

 

  1000px-Siemens AG logo.svg

 

  

Новини Информация

Новамед Хелткеър ЕООД е лицензиран вносител на медицински изделия,помощни средства,приспособления за хора в неравностойно положение,слухови апарати,инвалидни колички,глюкомери. Ако вече имате отпусната целева помощ,заповядайте при нас.Изберете от нашият онлайн магазин помощно средство директно от вносителя. Независимо от кое населено място сте ние ще ви консултираме и изпратим избраното от вас помощно средство до вашият дом.

Видео за Новамед Хелткеър

 vbox  

youtube

Google BookmarksNewsvineLinkedinАко се интересувате от даден продукт моля свържете се с нас чрез формата за контакт или посетете нашият онлайн магазин www.novamedbg.com


Siemens - BTE - Nitro

Производител: Siemens
Описание

Насладете се на всеки момент с хората в живота си: Успокояващо е да знаете, че Nitro ™ е супер силен слухов апарат и може да помогне чрез значително подобряване на разбирането на речта. С неовата сложна технология той ви помага да чуете приятели, семейство и колеги, по-ясно, дори в трудни слухови ситуации.

Nitro е интелигентен, изучава начина, по който искате да чуете и автоматично се приспособява към вашите предпочитания. А комбинацията от супер сила с безжична свързаност означава, че можете да използвате аксесоари като дистанционни управления за допълнително удобство или аудио сияние за по-добро разбиране на телевизия и музика. Nitro дава енергия, качество и функции, които да ви помогнат да поддържате връзка и да получите най-доброто от живота.

Nitro осигуряват мощност, удобство и комфорта при носене:

  • Насочен микрофон.
  • Максимално усилване във всички посоки.
  • Продължителна работа с 675 размер стандартна батерия.
  • IP67: Устойчив на влага, пот и прах.
  • Директен аудио вход чрез аудио обувка(допълнително).
  • Ергономичен дизайн.
  • Управление на шума в ушите и подобрявате на слуха в същото време.